Kék Művészügynökség és Produkciós Iroda Kft. Kékprodukció Nonprofit Kft.
1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 4. V/4.
telefon: +36 1 340 47 46 | e-mail: kek@kekart.hu
Nagyvárosok Máriája

Nagyvárosok Máriája

Egy nő története tangóban - Láng Annamáriával és a Mezítlábas Zenészekkel

Egy koncertszínházi előadás, amelyet a szürreális képekben burjánzó latin-amerikai költészet és a zeneszerző lenyűgöző, a tangózenét újragondoló kompozíciói ihlettek. Máriát Láng Annamária énekli és játssza a Mezítlábas Zenészek közreműködésével.

Keresztül Európán

Keresztül Európán

Zenei Utazás Tompos Kátyával és Hrutka Róberttel

A Keresztül Európán! egy varázslatos zenei utazás Tompos Kátyával és Hrutka Róberttel Angliától Oroszországig. Dalok angol, francia, bolgár, magyar, és orosz nyelven, melyek közt Tompos Kátya és az általa választott versek alkotják a hidat, ahol a két kultúra, kelet és nyugat összeér. A dalokat Hrutka Róbert öltöztette megfelelő zenei köntösbe, nagyszerű ze...

Mesék rólam, rólad – egy kis zenével

Mesék rólam, rólad – egy kis zenével

Hernádi Judit önálló estje

Sanzonok, blues-ok, örökzöld dallamok, versek, mesék és igazi hernádis humorral fűszerezett kis történetek, mesék rólam... rólad... egy kis zenével.

Kitalált Világ

Kitalált Világ

Für Anikó koncertje Hrutka Róbert zenéjével

A Jászai Mari-díjas és érdemes művész első, Nőstényálom című lemeze 2006-ban jelent meg, Hrutka Róbert zenéjével és Bereményi Géza szövegeivel.. A lemez és a hozzá kapcsolódó koncertek zajos sikere után természetes volt, hogy 2010-ben az ő szerzeményeikkel jelent meg a színésznő második lemeze is, Kitalált világ címmel. A koncert e két lemez anyagából váloga...

Závada Pál: Természetes Fény

Závada Pál: Természetes Fény

Felolvasóest és Beszélgetés

Závada Pál új regényéből olvas fel, mesél a mű létrejöttéről valamint eredeti képeket és dokumentumokat vetít a közönségnek.

Ibusár

Ibusár

Parti Nagy Lajos monodrámája Bíró Kriszta előadásában

„Egy harisnya-szomorú, ám végzetes őszi napon, Sárbogárdi Jolán MÁV menetjegykiadó föllázad, és súlyos függelemsértés keretében előadja éjeinek harapdált gyümölcsét, az általa írt operettet.” (Parti Nagy Lajos)

Darvasi László felolvasóestje

Darvasi László felolvasóestje

Felnőtteknek és Gyerekeknek

Ez egy ilyen csúcs - Szív Ernő novellái / Trapiti / Pálcika / Háromemeletes mesekönyv

A HANEM Zenekar koncertje

A HANEM Zenekar koncertje

Sanzonok, kuplék, tangó, világslágerekkel és nekik írt dalokkal, Parti Nagy Lajostól, Szlukovényi Katalintól, Máthé Zsolttól. Öt kivételes nő zenél egy felejthetetlen estén.

ÖRKÉNY (egypercesek) KALAPBAN

ÖRKÉNY (egypercesek) KALAPBAN

Játékos irodalmi-színházi est a groteszk jegyében

Bíró Kriszta, Für Anikó és Kálid Artúr Örkény István egyperceseit adja elő a nézők aktív közreműködésével: az előadás meghatározott pontjain az elhangzó novellák sorrendjét és előadóik nevét a közönség kalapból sorsolja ki. A színészek erre az estére kedvenc „Örkényeiket” hozzák magukkal a közös játékhoz, és erre bátorítjuk Önöket is!

Amit a szívedbe rejtesz

Amit a szívedbe rejtesz

Jordán Tamás estje József Attila pszichoanalitikus naplójából

A Radnóti Színház egykori emblematikus előadása, amely a Szabadötletek jegyzékének szövegein keresztül enged bepillantást a költő gondolataiba, érzéseibe, vívódásaiba. Az előadást kizárólag 18 éven felüli nézőinknek ajánljuk.

Weöres 100

Weöres 100

A Sebő Együttes Weöres-estje

2013-ban a Sebő együttes és a Kaláka ikerlemez kiadásával ünnepelte Weöres Sándor születésének 100. évfordulóját. A koncerten Weöres Sándor versek hangzanak el, Sebő Ferenc zenéjével.

Szólt az ember...

Szólt az ember...

Jordán Tamás és Sebő Ferenc József Attila-estje

Egy színész, egy zenész és József Attila. Egy alkalom, ahol meg- és felidézik a költőt és az embert egy igazán katartikus színházi estén.

Széllel Szembe - Poénok és Poémák

Széllel Szembe - Poénok és Poémák

Jordán Tamás stand-up estje

Jordán Tamás beszél színházról, életről, saját magáról - erős öniróniával.

Mégis Szép

Mégis Szép

Udvaros Dorottya önálló estje

"Mi az, amit egy férfi soha nem mondana el egy nőnek?" kérdezte Udvaros Dorottya és az est rendezője, Vörös Róbert, kortárs magyar íróktól és zeneszerzőktől. Udvaros Dorottya első önálló estje az erre a kérdésre adott válaszokból állt össze. A szerzemények között találunk versben vagy prózában írtakat, néha játékosan, néha keserédesen megfogalmazva. A válas...

Parti Nagy Lajos felolvasóestek

Parti Nagy Lajos felolvasóestek

közreműködik: Murányi Márta

Fülkefor és vidéke /Mi történt, avagy sem / Angyalcédulák / Hősöm Tere / Sárbogárdi Jolán: A Test Angyala