Kék Művészügynökség és Produkciós Iroda Kft. Kékprodukció Nonprofit Kft.
e-mail: kek@kekart.hu
Amit a szívedbe rejtesz

Amit a szívedbe rejtesz

Jordán Tamás estje József Attila pszichoanalitikus naplójából

A Radnóti Színház egykori emblematikus előadása, amely a Szabadötletek jegyzékének szövegein keresztül enged bepillantást a költő gondolataiba, érzéseibe, vívódásaiba. Az előadást kizárólag 18 éven felüli nézőinknek ajánljuk.

Keresztül Európán

Keresztül Európán

Zenei Utazás Tompos Kátyával és Hrutka Róberttel

A Keresztül Európán! egy varázslatos zenei utazás Tompos Kátyával és Hrutka Róberttel Angliától Oroszországig. Dalok angol, francia, bolgár, magyar, és orosz nyelven, melyek közt Tompos Kátya és az általa választott versek alkotják a hidat, ahol a két kultúra, kelet és nyugat összeér. A dalokat Hrutka Róbert öltöztette megfelelő zenei köntösbe, nagyszerű ze...

Mégis Szép

Mégis Szép

Udvaros Dorottya önálló estje

"Mi az, amit egy férfi soha nem mondana el egy nőnek?" kérdezte Udvaros Dorottya és az est rendezője, Vörös Róbert, kortárs magyar íróktól és zeneszerzőktől. Udvaros Dorottya első önálló estje az erre a kérdésre adott válaszokból állt össze. A szerzemények között találunk versben vagy prózában írtakat, néha játékosan, néha keserédesen megfogalmazva. A válas...

Mesék rólam, rólad – egy kis zenével

Mesék rólam, rólad – egy kis zenével

Hernádi Judit önálló estje

Sanzonok, blues-ok, örökzöld dallamok, versek, mesék és igazi hernádis humorral fűszerezett kis történetek, mesék rólam... rólad... egy kis zenével.

Nagyvárosok Máriája

Nagyvárosok Máriája

Egy nő története tangóban - Láng Annamáriával és a Mezítlábas Zenészekkel

Egy koncertszínházi előadás, amelyet a szürreális képekben burjánzó latin-amerikai költészet és a zeneszerző lenyűgöző, a tangózenét újragondoló kompozíciói ihlettek. Máriát Láng Annamária énekli és játssza a Mezítlábas Zenészek közreműködésével.

SYD

SYD

Sydonie Raawiya Koumba énekesnő, vagyis Syd - Láng Annamáriával

A koncert során nem csupán Syd magyarra fordított dalaival ismerkedhet meg a közönség, de bepillantást nyerhet egy botrányoktól hangos, tragédiáktól terhes zenei karrier titkaiba is. Négynegyed, csillogás, párducbőr és vákácsáká-wah-wah!

Széllel Szembe - Poénok és Poémák

Széllel Szembe - Poénok és Poémák

Jordán Tamás stand-up estje

Jordán Tamás beszél színházról, életről, saját magáról - erős öniróniával.

Szólt az ember...

Szólt az ember...

Jordán Tamás és Sebő Ferenc József Attila-estje

Egy színész, egy zenész és József Attila. Egy alkalom, ahol meg- és felidézik a költőt és az embert egy igazán katartikus színházi estén.

Weöres 100

Weöres 100

A Sebő Együttes Weöres-estje

2013-ban a Sebő együttes és a Kaláka ikerlemez kiadásával ünnepelte Weöres Sándor születésének 100. évfordulóját. A koncerten Weöres Sándor versek hangzanak el, Sebő Ferenc zenéjével.